De woning

Het huis is sinds 2001 in ons bezit en is in de loop der jaren volledig gerenoveerd. Op de begane grond komt u binnen in de ruime hal. Rechts en links is er een ruime slaapkamer. Verder de gang in bevindt zich rechts de woonkamer, links de ruime keuken met 4-pits gasstel, magnetron en eethoek. Aan het eind van de gang zit de w.c. en de badkamer met wastafel, douche en ligbad. Achter de keuken is een berging voor levensmiddelen. Hier staat een wasmachine, een droger, een afwasmachine, een oven en een magnetron. Daarachter is een hal waar zich een 2e toilet en douche bevindt. Tevens is hier de (gas) c.v. installatie.

Daarnaast zijn er bergingen voor de fietsen, tuinstoelen e.d. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers gesitueerd, elk met een 2-persoons bed. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers (4 x 4 m.), één met een 2-pers. bed en één met een 2-pers. bed en een stapelbed. Een kinderbedje is ook aanwezig. Het huis is volledig gemeubileerd en voorzien van de nodige apparatuur zoals een t.v. met de Nederlandse zenders (schotel-antenne), stereo en wifi. Verder is er tuinmeubilair aanwezig.

Het huis is geheel vrijstaand op een grondoppervlakte van 2.000 m2. De tuin bestaat uit een groot verhard terras, met een vaste stenen barbecue en verder is er gras, waar je lekker op kunt recreëren en sporten. En er is een prieeltje, waar je ook kunt zitten. Ook is er een tennisbaan (gras), een zwembad (met een diameter van 5,5 m.), een trampoline, een schommel en een zandbak. De auto kan op het erf staan. Het terrein is helemaal omheind en is veilig af te sluiten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen en/of opmerkingen, ga dan naar Contact voor onze gegevens. Wij staan u graag te woord!

Plattegrond b.g.g.

Klik voor een vergroting

Foto's

Reserveren

Wilt u onze vakantiewoning reserveren?
Op de pagina 'reserveren' kunt u de tarieven vinden en de beschikbaarheid checken.

Lees meer